Wimperextensions

Locks and Lashes biedt 2 soorten wimperextensions. De meest gangbare is de blink lash stylist en de ander is de premierlash gemaakt van vossenhaar dus 100% natuurlijk materiaal. Beide worden geproduceerd door Mink. De wimperextensions worden 1 voor 1 geplaatst op uw eigen wimpers.

De blink lash stylist

Deze wimpers bestaan uit hoogwaardig antiallergisch materiaal. De losse wimpers hebben een mooie volle aanzet en worden steeds wat dunner, net als bij uw natuurlijke wimper. De wimpers hoeven niet gekruld te worden, want ze hebben al een prachtige krul.

De premierlash/designerlash

Deze wimpers zijn gemaakt van vossenhaar, dus 100% natuurlijk materiaal. Ze zijn nog zachter dan de blink wimpers. Van deze wimpers kunnen ook meerdere wimpers aan uw eigen wimpers bevestigd worden, omdat ze zo licht zijn qua gewicht. Ideaal voor mensen met weinig wimpers. Ook deze wimpers zijn al prachtig gekruld en dat maakt de wimperkrultang absoluut overbodig.

Vele sterren zweren bij de mink wimpers. In Amerika zijn deze wimpers al enige tijd een absolute rage en nu komt de rage ook op in Nederland. Er bestaan vele soorten wimperextensions, maar ik raad u aan alleen de mink wimpers te gebruiken. Ze zijn van de beste kwaliteit en u voelt ze niet zitten. Locks and Lashes wil alleen het beste voor haar klanten en zal daarom ook alleen de mink wimpers bij u plaatsen.

Voordelen van wimperextensions

  • Mooie volle en lange wimpers, natuurlijke uitstraling.
  • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig.
  • Lengte, dikte en kleur aangepast aan uw wensen.
  • Praktisch gewichtloos, u voelt de extensions niet.
  • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee.
  • Blijven 2 maanden zitten. Voor een langdurig resultaat kunt u regelmatig uw wimperextensions laten op-/bijvullen. Hierdoor heeft u altijd wimpers op de lengte die u wenst.
  • Kleur zorgt voor een oplichtend effect van het oogwit.
  • Gebruikt als aanvulling of als contrast passend bij de kleur van de ogen.

Wilt u een speciale kleur wimpers, geef dit dan aan. Op deze manier kan Locks and Lashes zorgen dat ze tijdig op voorraad zijn.


Foto's

Verzorging en duurzaamheid

Prijzen