Over Locks and Lashes

Wilt u contact opnemen met Locks and Lashes? Stuur een e-mail naar info@locksandlashes.nl of bel met Marloes: 0653382811.

Wie zit er achter Locks and Lashes?

Ik ben Marloes, 28 jaar, woonachtig in Hilversum en heb 2 schatjes van kinderen en een heel lieve man. Al voor zover ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in uiterlijke verzorging en in de mens. Ik zelf kan absoluut niet ontspannen als mijn haren of wimpers gedaan worden, maar ik vind het wel een ontspanning om te doen bij anderen. Ik geniet er van om mensen mooi te maken, gelukkig te zien of te vertellen wat er allemaal mogelijk is.

Ik heb de kappersacademie gevolgd en enige tijd als kapster gewerkt. Het enige wat ik wil doen is de mensen mooi maken, het totaal plaatje afmaken, lekker creatief bezig zijn. Verder heb ik nog een opleiding basis visagie gedaan, opleiding voor haarverlenging, dreads en bruidkapsels. Zelf knutsel, schilder en kook ik graag. Ik vind het fijn om met mijn handen te werken en unieke dingen te maken en lekker mensen te verzorgen.


Wat vind ik belangrijk?

Ik vind het heel erg belangrijk dat u zich als klant lekker op uw gemak voelt. Dat u krijgt waar u voor betaalt. Alle aandacht gaat naar u en uw wens. Samen met u wil ik er graag achter komen welke stijl bij u past. Daarbij gaat het mij vooral om uw wens, want dat is wat u in uw hoofd heeft. Ik kan wel adviezen geven, maar het blijft uw keus en die respecteer ik. Er is namelijk niets vervelender dan met iets anders de deur uitgaan dan u zelf wilde.

Ik streef naar perfectie en probeer veel kwaliteit voor een betaalbare prijs te leveren. Het moet voor iedereen leuk blijven. Daarvoor bedenk ik vaak leuke acties. Verder adviseer ik u graag over wat de mogelijkheden zijn. En uw kwaliteit haar gaat altijd voor. Bijvoorbeeld, als u heel graag extensions wilt en u heeft erg dun en poreus haar, dan zal ik geen extensions plaatsen omdat uw haar kan uitvallen of breken. Ik wil graag tevreden klanten en daarbij denk ik niet aan mijn eigen portemonnee. Als u vragen heeft bel of e-mail dan gerust.


Ik hoop u snel een keertje te zien bij Locks and Lashes!