Opsteekkapsels

Er zijn diverse aanleidingen voor een mooi, leuk en/of stijlvol opsteekkapsel. Locks and Lashes biedt voor verschillende doeleinden verschillende opties.


Bruidskapsels

Als aankomende bruid wilt u dat uw haar perfect zit en u wilt zich zeker geen zorgen maken over haar dat uitzakt of los laat. U heeft wel andere dingen aan uw hoofd! Locks and Lashes streeft naar perfectie! Daarom wordt eerst een proefkapsel gemaakt. Er zijn verschillende boeken aanwezig, met daarin prachtige opsteekkapsels, waaruit u kunt kiezen. Samen met u wordt besproken welke kapsels het best bij uw gezicht passen en wat er mogelijk is met uw haar. Het is ook mogelijk een tiara, bloemen, vlinders of parels in uw haar te verwerken. Dit is geheel afhankelijk van uw wens.

Heeft u zelf een plaatje gevonden op internet of in een tijdschrift, neem dit dan mee naar de afspraak. Een combinatie van verschillende kapsels kan ook, u wilt bijvoorbeeld de voorkant van het ene plaatje en de achterkant van een ander plaatje. Kortom: er is zoveel mogelijk!

Als u voor het proefkapsel komt dan kunt u het haar het beste van tevoren wassen en drogen. Dit scheelt in de kosten en in de tijd.


Avondje uit

Voor 1 avondje totaal iemand anders zijn: lekker gek doen op een themafeest, een fotoshoot, een gala of een houseparty of misschien wil u uw partner verrassen… het kan allemaal. Een mooi kapsel maakt echt het plaatje af. Als uw haar goed zit, dan voelt u zich ook beter.

Bel voor een afspraak en kom lekker in de boeken neuzen om te zien of er iets bij zit voor u. Heeft u al iets in uw hoofd, of heeft u al een plaatje gevonden, neem die dan mee. Samen met u wordt gekeken naar de mogelijkheden.


Prijzen