Hairweaving

Hairweaving is een snelle manier om uw haar voller te maken of te verlengen. Locks and Lashes biedt 2 manieren voor het bevestigen van de weft (haarmat):

  • Een weft wordt met behulp van naald en draad aan het haar bevestigd.
  • De weft wordt bevestigd met lijm of bondjes.

De weaves zijn in veel verschillende soorten en kleuren verkrijgbaar. Ook de kwaliteit loopt ook erg uiteen. Het is aan te raden om een weave van echt haar te nemen, deze blijven langer mooi.

Het haar bevestigen door middel van lijm is een erg leuke oplossing als u tijdelijk lang haar wilt. Het haar wordt vast gelijmd op een passé haar, een stukje van de hoofdhuid af. Probeer dit niet zelf en laat het zeker niet doen door iemand die er niet voor geleerd heeft. Wanneer de weft verkeerd wordt gelijmd, kunt u uw haar afscheren.

Het haar bevestigen door middel van microringen: de weft wordt aan elkaar genaaid en bevestigd aan plukjes haar en afgesloten met microringen. Deze manier is absoluut onschadelijk en dus ook geschikt voor mensen met dun of poreus haar. Wel moet u erg voorzichtig met uw haar omgaan omdat deze microringen wel kunnen glijden.

Het haar bevestigen aan een vlecht is de meest bekende methode. Het zit erg stevig vast. Het haar wordt aan een vlecht genaaid met een enkele, een dubbele, soms zelfs een driedubbele weft aan 1 enkele vlecht.


Verzorging en duurzaamheid

Prijzen