Haar stylen

Er zijn allerlei manieren om uw kapsel op te leuken. Wilt u toch eens wat anders, maar durft u hairextensions of dreadlocks (nog) niet aan? Kijk dan eens naar onderstaande mogelijkheden.


Föhnen

Wilt u uw haar, met of zonder haarverlenging, lekker in model geföhnd hebben, dan is dat geen enkel probleem. Het kan zijn dat u de slag uit uw haar wil, het kan zijn dat u een avondje uit gaat, of misschien wilt u uzelf eens lekker verwennen. Laat er dan een fijn model in föhnen.


Stylen met de stijltang

Wilt u lekker glad en mooi gestyled haar? Dat is zo gebeurd. Maar wat veel mensen niet weten, is dat je op half lang of lang haar de prachtigste krullen maakt met de stijltang. Ze zijn al iets uitgezakt waardoor het heel natuurlijk oogt. En geen zorgen dat het verder uitzakt, op deze manier blijft het gerust een dagje zitten!


Krullen met de krultang

Het is wel behoorlijk wat werk, maar het resultaat mag er zijn! Voor deze methode geldt wel hoe langer en dikker uw haar, hoe groter de kans dat het uitzakt. Uw krullen verdwijnen niet, maar het geheel zakt iets naar beneden. Dit heeft wel een natuurlijker effect.


Voor alle 3 de methodes geldt dat als het haar eenmaal nat is, het model er uit is.


Prijzen